Szemhéj tetoválás

A szem a lélek tükre, régi igaz mondás. Szeretjük sminkkel hangsúlyozni a szemünket, ki ügyesebben, ki kevésbé szépen tudja kihúzni, időt rendszeresen kell rá fordítani. Ha nem túl jó minőségű a szemfesték, elmosódhat, elkenődhet, odafigyelést igényel mindenképpen.

 

szemkontur

 

Mint sminktetováló sokat tehetek azért, hogy a tekintet még szebb, kifejezőbb legyen a szemhéj tetoválás segítségével.

 

Ha elkészül, évekig nem kell foglalkoznunk vele. Felső és alsó kontúrvonalról beszélünk, mindig a vendég igényétől és természetesen és az általunk gondosan megrajzolt szemkontúrtól függ, hogy mit készítünk. Többféle színből választhatunk az alaptípustól függően, ugyanígy a kontúr vastagság, formája is eltérő lehet. Készülhet teljesen diszkrét szempillasűrítés, de hangsúlyos felső szemhéj tetoválás is lehet a végeredmény a tetoválás segítségével. Egy jól elkészített szemkontúr a szem formáját megváltoztathatja, a tekintetet kifejezőbbé, igézőbbé teszi. Optikailag a kicsi szemből nagyobbat varázsolhatunk, a kerekből húzottabbat.

 

A szemhéj tetoválás évekig a szemünkön marad, ezzel levéve a mindennapi sminkelés terhét a vállunkról. Komoly problémát jelent az allergia a különböző kozmetikumokra. A szemhéj tetoválás segítségével ezt is meg lehet oldani, nincs könnyezés, viszketés, elmosódott szemfesték. Számtalan vendég visel szemüveget, amiben képtelenség szemet sminkelni, nélküle a kontúr nem mindig sikerül tökéletesre.

 

Végül, de nem utolsó sorban a fájdalomról. Mindenki félti a szemét, sokan ezért nem is merik vállalni a kontúrt. Gondos érzéstelenítéssel, precíz feszítési technikával dolgozunk, így a fájdalom helyett inkább kellemetlenségről beszélhetünk. Ha elkészül a szemhéj tetoválás, mindenért kárpótol a gyönyörű tekintet.

 

Várlak szeretettel,

Asztalos Szilvia