Ajaksatírozás

Mindenkinek van kedvenc területe a munkáján belül, nekem a szájsatírozás a szívem csücske! Segítségével egy jelentéktelen szájból igazi érzékit varázsolhatok.

 

ajaksatirozas

 

A Long-Time-Liner eljárás talán a szájtetoválás területén mutatja meg igazán technikai fölényét! A CE0123 jelzéssel ellátott orvosi eszköz hatalmas precizitással, könnyedén oldja meg a szájtetoválás támasztotta kihívást!

 

Fiatal korban a száj színe élénkebb, vérteltebb, a formája is tökéletesebb, mint a későbbiekben. Az évek múlásával sem kell lemondani erről, mert a Long-Time-Liner szájtetoválás elkészítésével tökéletessé varázsolhatjuk az ajkat.

 

Nincs külön életet élő kontúrvonal, a száj felülete egy speciális technikával van beszínezve. Ha valakinek vékony a szája, abból is lehet a lehetőségekhez képest, a természetesség határain belül vastagabbat tetoválni. Itt is természetesen a gondos, pontos, személyre szabott forma kialakítása, szín kiválasztása a legfontosabb feladat.

 

Amikor elkészült az előrajzolás, elnyerte a vendég és a kozmetikus tetszését is, kezdődhet a Long-Time-Liner szájtetoválás. Számomra varázslatos, ahogy a kezem alatt alakul át a vendég ajka a szájsatírozás segítségével igézően széppé. Készíthetünk lágysatírt, vagy a száj egész felületét besatírozhatjuk, ez mindig egyénre szabott. Ha egy szájtetoválás jól sikerül, egy idegen számára csak a pozitív változás vehető észre az arcon.

 

 

Régebben sokat kontúroztunk viszonylag sötét színekkel. Ma a kontúr divatjamúlt lett, mert egy vonal a száj körül sohasem lehet természetes. Lassan a barna árnyalatai is feledésbe merülnek, hiszen a satírozott szájtetoválás a természetességet célozza meg, így a színek is ehhez igazodnak. Balesetnél szerzett sérüléseket is szép eredménnyel lehet javítani, ajakhasadék, műtét utáni színezésére, forma kialakítására is sor kerülhet.