Szemöldök tetoválás

A Long-Time-Liner szálazott szemöldök tetoválás páratlan a maga nemében! Talán ezért is az egyik legkedveltebb tetoválás a nők körében!

Ha természetes megjelenést szeretnél (nem az a riasztó ceruzavékony, szögletes), mindenképpen ajánlom Neked is!

 

Kockázatosnak tartod? Mi van, ha nem fog tetszeni?

Látogass meg egy díjmentes konzultációra és előrajzolásra, s megtervezem Long-Time-Liner szemöldök tetoválásodat! Menj biztosra! Ha Kaposvár elérhető számodra, ne habozz!

 

A szemöldök talán a legproblémásabb terület az arcon. Kevés hölgy van, akinek a szemöldöke megfelelő ívű, színű, sűrűségű, hosszúságú. Fiatal korban kevesebb a probléma a szemöldökkel, de idővel a folyamatos szedés miatt és a kor előrehaladtával ritkább lehet a szőrzet. A kozmetikai szemöldökfestés csak ideiglenes eredményt hozhat.

 

szalazott_szemoldok

 

A Long-Time-Liner szálazott szemöldök tetoválás segítségével egy jól előrajzolt, archoz illő, egyénre szabott formával sokat segíthetünk az arc harmóniájának kialakításában. Pontos mérési technikákkal határozzuk meg a Long-Time-Liner szemöldök tetoválás kezdetét, végét, a legmagasabb pontját. A jól megtervezett szemöldök nem hivalkodó, színével, formájával belesimul az arcba. Kizárólag gondos formatervezést és színválasztást követően kezdem a szemöldök tetoválás. A barna sok féle árnyalatai közül választjuk ki a megfelelőt, ami lehet sötétebb tónusú, világosabb árnyalatú az alaptípusodtól függően.

 

Régen többségében satírozott szemöldök tetoválás készült, ma már inkább a szálazott technikával dolgozunk. A meglévő szemöldök szőrök közé húzunk hajszál vékony szálakat a szemöldök saját színével, így az összhatás nem egy sötét, természetellenes vonal lesz, hanem egy lágyabb, természetesebb hatású szemöldök. A Long-Time-Liner szálazó a technikával lehetőség nyílik a szemöldök hiányos részeinek pótlására is.

 

Várlak szeretettel,

Asztalos Szilvia