Sminktetoválás

A kozmetika egyik dinamikusan fejlődő ágazata a sminktetoválás, sokan dolgozunk eltérő minőségben. Ezért is tartom fontosnak, hogy a kezem alól csak olyan munkát adjak ki, amelyet szívesen vállalok, büszke vagyok rá.

 

Ha profi sminktetoválást szeretnél, hívj a 20/913-0093-as számon! Ha bizonytalan vagy, kérj díjmentes konzultációt és előrajzolást!

Előrajzoló ceruzával megtervezem a sminktetoválást, s így kockázat nélkül dönthetsz! Ha Kaposvár elérhető számodra, szeretettel várlak!

 

A kozmetika egyik dinamikusan fejlődő ágazata a sminktetoválás, sokan dolgozunk eltérő minőségben. Ezért is tartom fontosnak, hogy a kezem alól csak olyan munkát adjak ki, amelyet szívesen vállalok, büszke vagyok rá.

 

Nagyon szeretem a munkám és mivel kizárólag sminktetoválásokat készítek, sok lehetőségem nyílt a tapasztalatgyűjtésre. Én is, mint általában a nők szeretek ápoltan, jól kinézni és a tartóssminkemmel ez könnyedén megvalósítható. Egy kozmetikustól elvárható, hogy a munkájának, szakmájának reklámja legyen, hiszen így lesz hiteles. Hogy is beszélhetnék én a sminktetoválás előnyeiről, ha az én arcomon nem ezt látnák a vendégeim.

 

A modern nő és a környezet igénye is az ápoltság, minden körülmények között. Sajnos a mai rohanó világban egyre kevesebb idő jut a sminkelésre, tökéletes megoldás erre a tetoválás. A tartóssmink nem örökös, hiszen mi is változunk, ízlésünk, színeink, korunk. Ezért is célszerű olyan tetoválást készíttetni, amely minden helyzetben megállja a helyét, alapsminkként mindig viselhető.

 

Mik a lehetőségek? A vékony szájból érzékit varázsolhatunk, a hiányos szemöldök vonalát szálazással tökéletessé tehetjük, a tekintet pedig gyönyörű, kifejező lesz egy jól szemhéj tetoválás segítségével. Azon dolgozom, hogy megváltoztassam a rossz előítéletet a sminktetoválással kapcsolatban. Mi tesz riasztóvá egy tetoválást? A rosszul, természetellenes megrajzolt vagy elrontott forma, eltúlzott, oda nem illő színek. Ezzel ellentétben a profi kéz által elkészített sminktetoválás vonzza a tekintetet, diszkréten kiemeli a szépet, harmóniát sugároz.

 

Fontos, hogy mielőtt elkészülne a tartóssmink, olyan előrajzolást lásson a vendég, mintha már elkészült volna a tetoválás. Így nem érheti meglepetés. Még egy nagyon fontos tény: a sminktetoválás nincs korhoz kötve, a vendég lehet húsz, akár hetven éves is. Egy jó szakember minden korosztálynak megtalálja a hozzáillő formákat, színeket.