Bemutatkozás

Örülök, hogy rám találtál! Üdvözöllek honlapomon!

asztalos_szilvi1987-ben kezdtem a kozmetikus szakmát, 2000-ben azonban nagy lépésre, váltásra szántam el magam! Az általános kozmetikus szakmát feladva a sminktetoválásra specializálódtam, s mára csak ezzel foglalkozom, nap mint nap.
Az elmúlt évek gyorsan , sok-sok munkával teltek , munkáimat nagyon  körültekintően végzem mindig ,annak tudatában ,hogy kezem munkája évekig a vendég arcán marad. Minden arc szépítése-tetoválása izgalommal tölt el, új feladat. Előre látom már a pozitív változást. Legnagyobb elismerés, amikor az elkészült tartós smink után a vendég nem mozdul a tükör elől és csodálja „új” arcát.


Képgalériám megtekinthető itt!

 

Ha profi sminktetoválást szeretnél, hívj a 20/913-0093-as számon! Ha bizonytalan vagy, kérj díjmentes konzultációt és előrajzolást! Ezt úgy képzeld el, mint az ünnepi sminkelést. Előrajzoló ceruzával megtervezem a sminktetoválást, s így kockázat nélkül dönthetsz! Ha Kaposvár elérhető számodra, szeretettel várlak!

 

1938


A kozmetika egyik dinamikusan fejlődő ágazata a sminktetoválás, sokan dolgozunk eltérő minőségben. Ezért is tartom fontosnak, hogy a kezem alól csak olyan munkát adjak ki, amelyet szívesen vállalok, büszke vagyok rá. 

Nagyon szeretem a munkám és mivel kizárólag sminktetoválásokat készítek, sok lehetőségem nyílik a tapasztalatgyűjtésre. Én is, mint általában a nők szeretek ápoltan, jól kinézni és a tartóssminkemmel ez könnyedén megvalósítható. Egy kozmetikustól elvárható, hogy a munkájának, szakmájának reklámja legyen, hiszen így lesz hiteles. Hogy is beszélhetnék én a sminktetoválás előnyeiről, ha az én arcomon nem ezt látnák a vendégeim.


A modern nő és a környezet igénye is az ápoltság, minden körülmények között. Sajnos a mai rohanó világban egyre kevesebb idő jut a sminkelésre, tökéletes megoldás erre a tetoválás. A tartóssmink nem örökös, hiszen mi is változunk, ízlésünk, színeink, korunk. Ezért is célszerű olyan tetoválást készíttetni, amely minden helyzetben megállja a helyét, alapsminkként mindig viselhető.